Mine tjenester

Tenk Grønt

Organisk

Vedlikehold


Ecofarma

produkter basert på verdens eldste kompost

  • NC32 er sendt til verdensomspennende patentsøknad og innholder en svært høy andel organisk nitrogen, karbon, flere viktige plantehormoner med høy verdi samt en rekke godartede mikrober (sopper og bakterier). Ved hjelp av en aktivator og en stabilisator, så klarer vi å øke andelen organisk nitrogen. Dette vil si at ved å bruke NC32 som gjødsel/jordforbedring så kan man redusere mengden N med ca. 30%. Vannforbruket vil også kunne reduseres betydelig. Til beste for naturen, jorda, plantene og økonomien.

Custom Agronomics

Innendørs og utendørs maling

  • Custom Agronomics er en privat merkevareprodusent av flytende løsninger for landbruk, gresspleie, plenpleie og industrimarkeder. Custom Agronomics er i stand til å produsere, merke og pakke EPA-registrerte plantevernmiddelformuleringer. Vår spesialitetsproduktlinje for jordhelse gir en komplett løsning for jordfruktbarhet. For å støtte plantehelsen gir våre velprøvde bladteknologier økt tilgjengelighet av næringsstoffer, økt stressmotstand, fordelaktig rotutvikling og økte avlinger.

E. Marker A/S

profesjonelle plenpleieproduktercontent

  • E. Marker A/S er et handels- og produksjonsselskap som driver med profesjonelle plenpleieprodukter, organisk gjødsel til forbrukere og tilbehør til kommunale grøntområder og ballbaner. Vår grunnleggende visjon er å utvikle og selge produkter som passer naturen og som bruker naturens egne ingredienser som en bærekraftig problemløsning. Samtidig er vi klar over at verden ikke kan rettes ut på en gang, men at vi alle må bidra kontinuerlig med små grep.