Referanser

Han er faglig sterk, engasjert, pålitelig, ryddig og ikke minst yrkeserfaring fra greenkeeping. Det er et stort pluss. Vi har gjennomført et stort greenrenoveringsprosjekt i 2018 som ble veldig vellykket. Alt fra produksjon, kvalitetskontroll, framdrift og logistikk ble levert som avtalt.

John Riiber

Banesjef, Oslo GK

Å ha en perfekt plen er et stort ønske for meg! Stor var gleden da jeg kom i kontakt med Espen, som er utdannet greenkeeper og har lang erfaring med gress og jord. Jeg visste ikke at dette var tilgjengelig for meg og min private plen.

Trond Skoglunn

Privat plen

Espen Bergmann er en fagmann til fingerspissene. Hyggelig og imøtekommende. Yter særs god service med stor troverdighet. Profesjonell i all kontakt med oss i PST Sportsanlegg. Vi er meget godt fornøyd med samarbeidet og kan gi de beste anbefalinger til nye kunder.

Daglig leder

PST Sportsanlegg

Espen Bergmann er en dyktig formidler og hjelpsom med gjødsling og stell av greener og grøntanlegg. Han innehar stor komptetanse og er til å stole på.

Jens Sundby

Eier, Hof GK

Espen Bergmann må være det nærmeste man kommer en professor innenfor jord, gjødsel, og bearbeiding av gressmatter, og mye mer av fag som grenser opp mot dette. I tillegg utrolig hyggelig og hjelpsom.

Snorre Sønju

Grøntanleggsansvarlig,
Modum Kommune


Grøntanlegg Turf Care har bidratt med omsorg og pleie

Privat plen, okt 2022
PST Sportsanlegg, aug 2022
Hof GK, aug 2022
Åmot Stadion, aug 2022

Ris og Ros

Gi oss en tilbakemelding om Turf Care.